Yurtdışı Yatırım

GDPR

Beste bezoekers,

Ons bedrijf leeft de Europese verordening met betrekking tot de gegevensbescherming na. Gelieve, in dit kader, hieronder ons beleid inzake geheimhouding te lezen. Voor vragen mag u steeds contact met ons opnemen.

 

1. Verzamelen van gegevens

Wij verzamelen gegevens zodra u zich registreert op onze website als onderdeel van een verzoek om contact met u op te nemen en wanneer onze verkopers u ontmoeten.
De verzamelde gegevens omvatten uw naam, uw zakelijk e-mailadres, uw zakelijk telefoonnummer, evenals de naam van uw bedrijf en uw functie binnen het bedrijf.
Daarnaast ontvangen en registreren we automatisch gegevens vanuit uw computer en browser, inclusief uw IP-adres, software en hardware en de pagina die u bezoekt.
De verzamelde gegevens worden opgeslagen in ons klantenbeheersysteem en worden gebruikt door onze werknemers, de zuster- en moederondernemingen van MMCo en hun werknemers.

 

2. Gebruik van gegevens

Alle gegevens die we van u verzamelen, kunnen worden gebruikt om:

  • aan uw professionele behoeften te beantwoorden
  • onze website te verbeteren
  • onze klantenservice te verbeteren
  • contact met u op te nemen per e-mail en telefoon

 

3. Vertrouwelijkheid van de online verkoop

Wij zijn de enige eigenaren van de gegevens die op deze website worden verzameld. Uw persoonlijke en professionele gegevens zullen niet worden verkocht, uitgewisseld, overgedragen of worden doorgegeven aan een ander bedrijf, buiten onze dochterondernemingen, zonder uw toestemming.

 

4. Openbaarmaking aan derden

Wij verkopen, verhandelen of geven uw persoonlijk identificeerbare en/of beroepsmatig identificeerbare gegevens niet door aan derden. Deze omsluiten niet de vertrouwde derde partijen die ons helpen onze website te exploiteren of onze bedrijfsactiviteiten uit te voeren, zolang deze partijen ermee instemmen deze gegevens vertrouwelijk te houden.
Wij vinden het noodzakelijk om gegevens te delen om onderzoek te doen, preventief op te treden of maatregelen te nemen met betrekking tot illegale activiteiten, vermeende fraude, situaties met potentiële bedreigingen voor de fysieke veiligheid van personen, schendingen van onze gebruiksvoorwaarden of in het geval wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.
Niet-privé-gegevens kunnen echter worden verstrekt aan andere partijen die aan ons bedrijf zijn gelieerd voor marketing, reclame of andere vormen van gebruik.

 

5. Bescherming van gegevens

We implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens te waarborgen. We maken gebruik van geavanceerde technologieën voor de encryptie om de verzonden gegevens te beschermen. We beschermen uw gegevens ook offline.
Alleen werknemers die specifieke taken moeten uitvoeren (bijvoorbeeld facturering of klantenservice) hebben toegang tot identificeerbare bedrijfsgegevens.
De computers en servers die worden gebruikt om deze gegevens op te slaan, bevinden zich in een beveiligde omgeving.

 

6. Zich afmelden

We gebruiken het zakelijke e-mailadres dat u opgeeft opdat wij u technische informatie, bedrijfsnieuws, productgerelateerde informatie, enz. kunnen toesturen. Als u zich op enig moment wilt afmelden en geen e-mails meer wenst te ontvangen, vindt u onderaan elke e-mail gedetailleerde instructies om u af te melden.

 

7. Toestemming

Door met ons te werken en onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons vertrouwelijkheids- en privacybeleid.

 

8. Toegang tot de informatie & aanpassingen

U kunt toegang krijgen tot de informatie die we over u in ons bezit hebben, deze aanpassen of laten schrappen.

 

9. Vragen

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons opnemen per e-mail: info@mmco.be