Yurtdışı Yatırım

MMCO

MMCo biedt u meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen en het betrouwbaar maken van industriële pompen en biedt u een uitgebreide waaier aan diensten:
Demontage on site, transport, reiniging, demontage, hermontage, expertise en offerte, schilderen, hermontage on site & laseruitlijning.

MMCo staat ook voor de verbetering van uw pompen afhankelijk van uw behoeften en uw proces: Installatie van aangepaste mechanische afdichtingen, bescherming van de lagers, verharding van de mantel …

MMCo stelt u de controle en de opvolging voor van uw pompen ter plaatse, door trillingsmeting met als resultaat een diagnose die u een preventief onderhoud toelaat dat veel minder duur is dan een curatief onderhoud.

EXPERTISE

Kies voor een gedetailleerde expertise van uw pompen en vermijd onaangename defecten. Uit het expertiserapport zal blijken of het eventueel nodig is om de apparatuur te herstellen, betrouwbaar te maken of te vervangen.

MEER WETEN
HERSTELLING

MMCo dat meer dan 20 jaar ervaring heeft opgebouwd, is uw expert in de herstelling van industriële pompen, reductietandwielen en andere industriële roterende apparatuur van alle merken.

MEER WETEN
BETROUWBAAR MAKEN

Het studiebureau van MMCo maakt uw pompen betrouwbaar, om ze performanter en duurzamer te maken, maar ook om de onderhoudsintervallen te vergroten. Er kan een besparing uit voortvloeien,.

MEER WETEN
OVERIGE DIENSTEN

MMCo biedt u ook een reeks aanvullende diensten aan bij de herstelling en de aanpassing van uw roterende apparatuur zoals pompen, versnellingsbakken, hydraulica, …

MEER WETEN
WERKPLAATS

In 2018 heeft MMCo een nieuwe werkplaats ingehuldigd om de herstellingen, aanpassingen en bescherming van uw industriële pompen nog beter uit te voeren.

MEER WETEN
CONTACT

Ons team staat te uwer beschikking voor een prijsofferte of een interventie aan uw industriële pompen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

MEER WETEN